Pate A Choux
Pate A Choux. Stir until the butter has melted. This classic pate a choux recipe is the perfect base for desserts like chocolate eclairs as well as for savory appetizers.
Cette étape est cruciale à la réussite de la recette de choux. Tarte en pâte à choux fourrée aux fraises. Place water, butter, sugar and salt in heavy saucepan and bring to boil.
Make the choux pastry dough: Combine the butter, water, milk, salt, and granulated sugar together in a medium saucepan over medium heat.
Instead of a raising agent, choux pastry employs its high moisture content to create steam, as the water in the dough evaporates when baked, puffing the pastry.
Cette étape est cruciale à la réussite de la recette de choux. Cette méthode et ces proportions de farine et de liquide permettent d'obtenir une pâte à choux réussie à tous les coups sans passer par l'étape de la dessèche et évite les imprécisions qu'on trouve. On a piece of wax or parchment paper, sift together the flour, salt and sugar.
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John Woods
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