Caramel Au Beurre Sale
Caramel Au Beurre Sale. Pour in a ladle of the dough. Watch out this a quite explosive operation!
Do only stir as much as possible (see note below) or your sugar will crystallize. Croustillant aux fruits secs, caramel au beurre salé. Vous devez obtenir un mélange homogène sans morceaux de sucre cuit.
Do only stir as much as possible (see note below) or your sugar will crystallize.
Dans une casserole, porter à ébullition l'eau, le sucre et le sirop.
Une fois que ce-dernier a une jolie couleur bien ambrée, hors du feu, ajoutez la crème bien chaude, en la versant petit. Bien mélanger jusqu'à ce que la crème soit lisse. Pour les articles homonymes, voir Caramel (homonymie) et beurre salé.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
John Woods
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Caramel Au Beurre Sale"
Enregistrer un commentaire