Risotto Chorizo
Risotto Chorizo. Add two tablespoons olive oil and the diced onions. C'est la meilleure façon de ne rater aucun numéro, de faire des économies et de se régaler tous les deux mois :) En plus vous aurez accès à la version numérique pour lire vraiment partout.
Lo primero que vamos a hacer es quitarle la piel del chorizo y deshacer un poco el interior con un tenedor. Faire revenir dans un faitout les échalotes émincées dans L'huile d'olive. Place a heavy bottom pot (such as a Dutch oven) over medium heat.
Gently simmer beef broth, ¼ cup of cilantro, and garlic cloves in a large pot on a back burner.
Add the wine and cook over medium-low heat until absorbed.
Faire revenir dans un faitout les échalotes émincées dans L'huile d'olive. Aparte, pela la cebolla y pícala en. Add the sherry or wine and let simmer.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
John Woods
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Risotto Chorizo"
Enregistrer un commentaire