Tarte Normande
Tarte Normande. Laying the tart pan flat on the table, jiggle gently to settle the custard around the apple slices. Add the eggs, sour cream, vanilla and heavy cream to a bowl.
Spécialité culinaire de Normandie, cette tarte aux pommes normande est dorée, caramélisée et croustillante, tout ce que j'aime. Cut the apple slices in half. Place the slices in concentric circles in the unbaked tart shell.
En Normandie, il y a la crème, le beurre, les pommes, le calvados… et quand on mélange le tout, la célèbre tarte normande !
Tarte Normande, or Normandy tart, is a classic French apple tart.
Pelez et ôtez les pépins des pommes et coupez-les en rondelles. Press the dough into a ball, and wrap in plastic wrap. La tarte normande est une spécialité culinaire de Normandie.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
John Woods
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Tarte Normande"
Enregistrer un commentaire