Sauce Au Poivre
Sauce Au Poivre. Then add the shallot and saute until soft. Add the warmed heavy cream and whisk as the mixture comes to a boil.
Vous pouvez la servir avec une entrecôte comme avec du filet mignon ou du magret de canard. Découvrez en vidéo une sauce classique pour accompagner vos viandes pour cette période festive : la sauce au poivre 😋La fiche recette : http. With its crushed-peppercorn crust and buttery, shallot-specked sauce, steak au poivre is a highlight of any cook's repertoire.
Add the warmed heavy cream and whisk as the mixture comes to a boil.
Made with peppercorns and cognac mixed with heavy cream, this rich and flavorful sauce is a simple way to add something more to your favorite steak recipe.
Cook, basting steak continuously, until an instant-read thermometer inserted into the thickest. Vous pouvez varier les plaisirs en préparant votre sauce au poivre avec du poivre vert qui sera plus fruitée ou du poivre blanc, plus doux. Délayer la fécule dans le bouillon de boeuf.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
John Woods
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Sauce Au Poivre"
Enregistrer un commentaire