Gateau Nantais
Gateau Nantais. The classic finish is a rum icing, but with rum already in both the cake and syrup, we opted instead for a. Mix well till the sugar has softened.
The Gâteau Nantais is a densely satisfying cake drenched in West Indian rum, kissed by a subtle hint of almond and sweet with the perfume of the South Seas. La recette traditionnelle du gâteau nantais. Un heureux mariage de sucre, d'amandes, de beurre et de rhum des Antilles ; un dessert moelleux aux parfums exotiques !
Incorporez la poudre d'amandes, puis la farine mélangée avec la levure, ajoutez un tiers du rhum, puis les œufs en les intégrant un par un.
Le gâteau nantais est, comme son nom l'indique, une pâtisserie originaire de la ville de Nantes en France.
Ajoutez la farine et la moitié du rhum brun. Sauce au beurre nantais et persil. Glaze them in their pans making sure to cover any and all space between pan and cake (see picture below) so that the flavor of the rhum doesn.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
John Woods
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